Retourprocedure

Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het gratis retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 7 dagen na ontbinding teruggestort op je rekening. Zorg er wel voor dat je alle bij het product behorende papieren zoals: handleidingen, opbouw instructies en accessoires meestuurt.

Wil je de retourprocedure starten begin dan met het downloaden van het retourformulier en retoursticker hieronder.

Download hier het retourformulier en retoursticker(Nederland) / retoursticker(Belgie). Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en stuur deze mee met het retourpakket. Gebruik als label de retoursticker.

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jouw verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien SpeelgoedFamilie.nl reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 7 dagen na ontbinding aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Wil je de gehele bestelling retourneren?
Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand antwoordnummer (zie retoursticker).
SpeelgoedFamilie.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. Je dient het pakket via het antwoordnummer te versturen. Indien je geen gebruik maakt van het antwoordnummer worden de kosten alleen vergoed na overleg en goedkeuring door het team van Duketoys.nl.

Bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval dus niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk, vooraf, aan SpeelgoedFamilie.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Bewaar de track/trace code van je retourzending goed.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw IBAN nodig. Klanten uit Belgie dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het IBAN dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het IBAN waarmee je de betaling aan SpeelgoedFamilie.nl hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 7 dagen aan je terugbetaald.

Let op: Retour uit Belgie
Indien je retourneert vanuit Belgie vergoeden wij alleen retouren die via een Kariboo punt worden aangeleverd. Zorg ervoor dat je het pakket inlevert bij een Kariboo punt.
Klik hier om een locatie te vinden.

Retouradres:

Duketoys.nl
Antwoordnummer 4004
6576 ZX OOIJ

Download retoursticker hier.

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Duketoys.nl reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, direct aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden ook door ons vergoed.

Download hier het retourformulier. Gelieve dit formulier, zo volledig mogelijk ingevuld, mee te sturen met het retourpakket.

Duketoys, Magazijn:
de Bouwkamp 12b WhatsApp: 06 57496271
6576JX Ooij Klantenservice: info@duketoys.nl
Nederland
Houten Speelgoed | DukeToys - het mooiste houten speelgoed van topkwaliteit | Onderdeel van SpeelgoedFamilie.nl © 2007 - 2020